Atletizme ‘Bursa’ damgası

Genel Kurul’da yeniden Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Muzaffer Karadeniz, ‘Kongrede Bursa’nın ağırlığını fazlasıyla hissettik. Tüm delegasyona teşekkür ediyorum’ dedi.

Atletizme ‘Bursa’ damgası

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun geçtiğimiz hafta genel kurulunda başkanlığa seçilen Fatih Çintimar’ın listesinde yeniden yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Karadeniz, delegelere teşekkür etti. Kongre sonrası Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Atletizm Federasyonu delegesi İsmail Hakkı Arslan’la birlikte Başkan Fatih Çintimar’la bir araya gelen Karadeniz, ‘Genel kurulda Bursa’nın ağırlığını fazlasıyla hissettik’ diyerek şunları söyledi:

ALTEPE BİR DEĞERDİR

‘Öncelikle sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Onun desteği sayesinde bizler buralardayız. Türk sporu için çok önemli bir değerdir başkanımız. Geçtiğimiz dönem olduğu gibi yine şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kongrede başta Bursa delegasyonu olmak üzere bizlere bu onurlu görevi teslim eden atletizm camiasına teşekkür ediyorum.’  

Kongre sonrası Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve genel kurul delegesi İsmail Hakkı Arslan, Başkan Fatih Çintimar’la biraraya geldi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Arslan, Muzaffer Karadeniz’i kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X