Atölyeye kanlı baskın: 3 ölü 1 yaralı

Çorum’un Soğucak köyünde yaşayan bir kişi, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen ailenin atölyesini bastı. Saldırganın açtığı ateş sonucu 3 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Silahlı şahıs olay yerinden kaçtı.

Atölyeye kanlı baskın: 3 ölü 1 yaralı

Olay, akşam saatlerinde, İskilip’in Soğucak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köydeki ahşap doğrama atölyesini basan Muharrem Kazancı (59), aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Satı Şimşek (75), Keziban Eryaz (50), çocukları Hasan Eryaz (30) ile Hüseyin Eryaz’a (27) tüfek ve tabancayla rastgele ateş açtı. 

Saldırgan Muharrem Kazancı olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine atölyeye koşan köy sakinleri 4 kişiyi kanlar içinde buldu. Vatandaşların yardım istemesi üzerine köye çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. 112 acil servis ekiplerinin yaptığı kontrollerde Satı Şimşek’in olay yerinde öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan 3 kişi ise ambulanslarla İskilip Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

HASAN VE HÜSEYİN KARDEŞLER DE KURTARILAMADI

Sağlık durumları ağır olan 3 yaralı, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ağır yaralanan Hasan Eryaz, 3 saat sonra da kardeşi Hüseyin Eryaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Anneleri Keziban Eryaz’ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için güvenlik güçleri geniş çaplı araştırma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X