ATO’nun yeni başkanı Gürsel Baran oldu

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına Gürsel Baran seçildi…

ATO’nun yeni başkanı Gürsel Baran oldu

Ankara Ticaret Odasının(ATO) yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği seçim, geniş güvenlik önlemleri altında ATO Konferans Salonu’nda yapıldı.

Saat 09.00’da başlayıp 14.00’te biten oy verme işleminin ardından açıklanan geçici sonuçlarına göre Gürsel Baran, 188 meclis üyesinden 100’ünün oyunu alarak ATO başkanlığına seçildi. Baran’ın rakibi Osman Gökçek 86 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

Seçime ilişkin kesin sonuçlar, Seçim Kurulu tarafından 8 Aralık’ta ilan edilecek.

“Sonuçlar çok sürpriz olmadı”

Baran, ATO’nun yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği seçimin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Rakibi Osman Gökçek’i başarılı bulduğunu ifade eden Baran, şunları kaydetti:

“Çok güzel bir ortamda, güzel bir seçim yaşadık. Gökçek, odaya yaklaşık 1 ay önce geldi. Ortaya koyduğu performans gerçekten çok başarılı. 

Bundan sonraki 10 aylık bir sürecimiz var, o süreçte de kendisinden faydalanmayı düşünüyoruz. Seçimin zorlu geçeceğini biliyorduk. Sonuçlar çok sürpriz olmadı. Arkadaşlara teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X