ATSO Ve TSE İşbirliğine Devam Ediyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında belgelendirme, kalibrasyon, deney hizmetleri, yönetim sistem belgelendirme ve eğitim hizmetleri konularında işbirliği protokolünün yenilendiğini

ATSO Ve TSE İşbirliğine Devam Ediyor

İmzalanan protokol hakkında bilgiler veren Başkan Davut Çetin, “ATSO ile TSE’nin “Belgelendirme, Kalibrasyon, Deney hizmetleri, Yönetim sistem belgelendirme ve eğitim hizmetlerinden” üyelerimizin talepleri doğrultusunda ve uygun şartlarda faydalanabilmesi amacı ile tarafların ortak çalışma yapmasına yönelik işbirliği protokolü yeniden imzalandı. Bu protokol ile üyelerimiz taleplerini yazılı olarak TSE Akdeniz Bölge Koordinatörlüğüne iletecek. ATSO üyelerinin TSE laboratuarlarından öncelikle hizmet almaları sağlanacak. Gerek belgelendirme, gerekse özel deney olsun ATSO üyelerinin talepleri öncelikli olarak sonuçlandırılacak. Söz konusu protokol ile TSE’nin eğitim/çalıştay hizmetlerinden “Eğitim Dairesi Başkanlığı Ücret Yönergesi” ile belirlenen yurtiçi günlük grup eğitimi ücreti üzerinden kamuya yüzde 25 indirim uygulanacak” dedi. Başkan Davut Çetin, her iki kurumada imzalanan işbirliği protokolünün hayırlı olması dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X