Attıklarını vurdular!

Kestel Belediyesi ve Kestel Avcılar ve Atıcılar Derneği işbirliğinde düzenlenen avcı bayramı ve trap atış müsabakaları Bursa Teknik Üniversitesi alanında düzenlendi.

Attıklarını vurdular!

Osman Güneş

Önümüzdeki hafta başlayacak av sezonu öncesinde avcıların bilgilendirilmesi birlik, beraberliğin pekiştirilmesi, tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amacı düzenlenen organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Belediye Başkanı Yener Acar ve avcılar katıldı. 55 atıcının yarıştığı müsabakalar sonunda birinci Orhan Kılıç, ikinci Halim Baran, üçüncü Ertan Esen, dördüncü Furkan Aklan, beşinci İbrahim Altun oldu. Trap atışları sonrasında dereceye girenlere madalya ve ödülleri protokol tarafından takdim edildi.

Her geçen gün artıyor

Belediye Başkanı Yener Acar, ‘Son yıllarda popülaritesi giderek artan bir spor dalı olan avcılığın daha da gelişmesi ilçemize bu sporla uğraşan ilçe sakinlerimizin tanışması kaynaşması gençlerin ustaların tecrübelerinden faydalanması amacı ile önümüzdeki hafta başlayacak 2017-2018 av sezonu öncesinde Kestel Avcılar ve Atıcılar Derneğimiz ile böyle güzel bir etkinliği hayata geçirdik. Geçtiğimiz senelerde düzenlemiş olduğumuz etkinliği her yıl geliştirerek daha geniş bir yelpazede sunuyoruz inşallah önümüzdeki yıl etkinlik içinde farklı aktivitelerle avcılarımızla birlikte olacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X