Avantaj Gazipaşa’da 6-5

Rahim Keskin Ortaokulu ile 1-1 berabere kalan İnegöl ekibi, penaltıları kazanarak İl birincisinin belli olacağı 4’lü final grubunda avantajı kaptı.

Avantaj Gazipaşa’da 6-5

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ortaokullararası Küçük Erkekler 1. Küme Futbol Final Grubu’nda Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu ile İnegöl Gazipaşa Ortaokulu 1-1 berabere kaldı. Maça iyi başlayan Rahim Keskin 4. dakikada Mehmet Can’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole İnegöl ekibi 17. dakikada Salim ile karşılık verdi maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Grupta puanlar eşitlenmesi halinde kimin üst sırada olacağını belirlemek için yapılan penaltı atışlarını ise Gazipaşa Ortaokulu 5-4 kazandı.

SAHA: Atıcılar-1A

HAKEM: Serkan Motan (***)

GOLLER: Dk.4 Mehmet Can (Rahim Keskin), Dk.17 Salim (Gazipaşa)

Ş.P.E.RAHİM KESKİN ORTAOKULU: Emirhan (**), Nuri (*), Uğur (*), Hacı (**), Eren (**), Mustafa (*), Mehmet Can (***), Arif (*)

İNEGÖL GAZİPAŞA ORTAOKULU: Gökalp (**), Osman (**), Serhat (*), Fetih (*), Mert (**), Bünyamin (*), Faruk (**), Salim (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X