Avantaj Osmanlıspor’da: 0-1

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Danimarka’nın Midtjylland takımını 1-0 yendi.

Avantaj Osmanlıspor’da: 0-1

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Danimarka’nın Midtjylland takımını 1-0 yendi.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Osmanlıspor’dan geldi. 8. dakikada savunmanın sektirdiği topu önünde bulan Webo’nun vuruşunda, kaleci Dahlin meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

18. dakikada Poulsen’in sol taraftan kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Nissen’in kafayla yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta gitti.

20. dakikada Osmanlıspor öne geçti. Ndiaye, orta sahadan aldığı topu ceza alanına önüne kadar taşıdıktan sonra Delarge’a bıraktı. Bu futbolcunun yaptığı ortada ceza alanı içinde Ndiaye’nin şutunda, savunmada Banggaard, ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi: 0-1.

26. dakikada Lawal’ın rakiplerinden kurtulduktan sonra rakip ceza sahası ön çizgisinden yaptığı vuruşta, top yandan auta çıktı.

28. dakikada Danimarka temsilcisi, önemli bir fırsattan yararlanamadı. Sol taraftan kullanılan serbest vuruşta kaleci Karcemarskas’ın sektirdiği top, Halsti’nin önünde kaldı. Bu futbolcunun şutunda, altıpas içinde topla buluşan Novak, kötü bir vuruş yapınca beraberlik fırsatını değerlendiremedi.

44. dakikada Nissen’in sağ çaprazdan yaptığı vuruşta, top uzak kale direğinin yanından auta gitti.

 

Osmanlıspor, karşılaşmanın ilk yarısını, 1-0 önde tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X