Avantaj Timsah’ta: 67-57

Afyon Belediyespor’u deplasmanda üstün bir oyun sonrası geçen Bursaspor Durmazlar, yarınki maçı kazanırsa yarı finale yükselecek.

Avantaj Timsah’ta: 67-57

Türkiye Basketbol Ligi çeyrek final 3. maçında Bursaspor Durmazlar, Afyon Belediyespor’u 67-57 mağlup ederek seride durumu 2-1’e getirdi. 

Afyon’daki maçta taraftarlarının büyük desteğini arkasına alan yeşil beyazlılar, karşılaşmaya etkili başladı. Her iki takımında etkili bir savunma ortaya koyduğu ilk periyodu Bursaspor Durmazlar 20-11 önde tamamladı.İkinci periyotta iyi bir savunma sergileyen yeşil beyazlılar hücumda varlık gösteremese de devreyi 28-21 önde kapadı. 

4.MAÇ YARIN

Üçüncü periyotta pota altında üstünlüğü yeniden ele geçiren  yeşil beyazlılar son periyoda 19 sayı farkla 50-31 önde girdi. Son periyotta Afyon Belediyespor daha etkili gözükürken, Bursaspor Durmazlar karşılaşmayı 67-57 kazanmayı bildi. 

Play-Off çeyrek final serisinin 4. maçı yarın Afyon Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Bursaspor Durmazlar’da Dejan Borovnjak 20 sayıyla oynadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X