Avantajı kaybettik

Gazi’nin teknik patronu Zafer Yiğit, ‘Düzyurtspor karşılaşmasını kazanıp play-off barajı ile aramızdaki puan farkını kapatmak istiyorduk. Ancak olmadı’ dedi.

Avantajı kaybettik

3.Lİg 3. Grup’taki temsilcimiz Orhangazispor’un Teknik Direktörü Zafer Yiğit, 1-0 mağlup oldukları Düzyurtspor karşılaşmasında kötü oynadıklarını ve kaybettiklerini söyledi. Yiğit, Düzyurtspor’un çok koşan, mücadele eden iyi bir takım olduğunu bildiklerini ve buna göre önlemlerini aldıklarını belirterek, ‘Maçın genelinde iyi futbol oynayamadık. Kazanmak adına gerekli mücadeleyi ortaya koyamayınca yenilgi de arkasından geldi’ diye konuştu.

Telafi edeceğiz

Zafer Hoca, play-off yolunda Düzyurtspor mağlubiyetinin kötü olduğunu ifade ederek, ‘Düzyurtspor karşılaşmasını kazanıp play-off barajı ile aramızdaki puan farkını kapatmak istiyorduk. Ancak olmadı. Önemli bir avantajı kaybettik. Kazansak bizim açımızdan çok güzel olacaktı. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Afjet Afyonspor maçında bu kaybı telafi etmeye çalışacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X