Avantajlı olacağız

Tofaş Başantrenörü Orhun Ene, bu sezon ligde Avrupa kupası maçı oynamayacakları için daha fazla konsantre olacaklarını söyledi.

Avantajlı olacağız

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş’ın başantrenörü Orhun Ene, bu sezon Avrupa kupalarında maç oynamayacakları için lige daha fazla konsantre olacaklarını belirtti.


Ene, yeni sezon hazırlıklarını İtalya’nın Bormio kentinde sürdürdüklerini belirterek, idman programı olarak sezonun en yoğun döneminden geçtiklerini, tempolu ve verimli bir şekilde antrenmanlara devam ettiklerini vurguladı.

İSKELETİ KORUDUK

Geçen sezondan oturmuş bir kadroya sahip olduklarını aktaran Ene, “Bu iskeletin üzerine ihtiyacımıza uygun 3 transfer yaptık. Onların takıma uyumu açısında da Bormio kampı bizim için çok faydalı oluyor. Oynadığımız lig, çok güçlü takımlara sahip. Her maçı kazanan, kazanamasa dahi sahaya elinden gelen her şeyi koyan bir takım oluşturmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X