Avarlar’a üç kavşaktan biri yapılacak

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü ve Encümen üyeleriyle birlikte Avarlar Kavşağı projelerini inceledi.

Avarlar’a üç kavşaktan biri yapılacak

SADULLAH ORGAN

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü girişi Avarlar Kavşağı’nda yapılması planlanan kavşak düzenlemesiyle ilgili proje çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 ayrı kavşak modelini incelediklerini ve bunları üçe indirdiklerini bildirdi. 

Yakın zamanda yapımına başlanacak olan Avarlar Kavşağı ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtenAlinur Aktaş, “Burada hem Mesudiye giriş hem çift taraflı mağazaların hem de Ertuğrulgazi Caddesi’nin etkinliğini göz önüne alarak bir çalışma modeli üzerinde durduk. Özellikle alternatifleri araştırıyoruz ki, hesapsız yapılacak çok kötü bir yapının, büyük bir yapının, hem işleyiş açısından hem de görsellik açısından olumsuzluklarla bizi karşı karşıya bırakacağını düşünüyoruz”dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X