Avcı: Teşkilattan kopmayacağım

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı, İl Genel Meclis Eski Başkanı Nurettin Avcı, geçtiğimiz günlerde yapılan mülakattan umutlu ayrıldığını belirterek, seçildiği takdirde Bursa için çalışacağını ve teşkilattan kopmayacağının sözünü verdi.

Avcı: Teşkilattan kopmayacağım

Yeni yatırımların Bursa’da yeni ihtiyaçlar doğuracağını belirten Avcı, doğru planlamanın önemine değindi. Meclis’e gitmesi halinde ulaşım projelerine özel önem vereceğinin altını çizen Avcı, “Bursa-İzmir-İstanbul otoyolunun bitmesiyle Bursa daha da hareketli hale gelecek. Bu nüfusun artmasına şehrin daha da büyümesine sebep olacak. Bunun için imarla ilgili yapılaşmayla ilgili sanayiyle ilgili çok ciddi altyapı çalışmalarına ihtiyacımız var. Hızlı tren konusunda geciktik. Bunun bir an önce tamamlanması lazım. Gemlik Limanı’nın da mutlaka tren yoluna entegre edilmesi gerekiyor. Bursa’yı istanbul’a entegre etmek için çok ciddi ulaşım çalışmalarının mutlaka yapılması şart” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X