AVM’de silah sesleri

İstanbul Bahçelievler’de bir alışveriş merkezinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

AVM’de silah sesleri

Edinilen bilgiye göre Emekli Polis Memuru Selman Ataş, güvenliğin bilgisi dahilinde beylik silahıyla AVM’ye girdi. Ataş, restoran katında kendisini bekleyen damadı Cihan Akbaş’ın masasına oturdu. İkili arasında çıkan sözlü tartışmada Ataş silahını çıkartarak damadına ateş etmeye başladı.


Cihan Akbaş, sol bacağından iki kurşun yarası alırken arbede sırasında Ataş’da bacağından yaralandı. Kavgaya AVM’nin güvenliği müdahale etti. Daha sonra olay yerine polis geldi. Yaralı Ataş ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Akbaş ise AVM’nin yanındaki özel hastaneye kaldırıldı. 


Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken AVM’nin Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özak, “Ruhsatlı silahı ve emekli polis memuru olduğu için silahı güvenlik görevlilerimizin bilgisi dahilinde içeri aldık. Başka türlü şu ortamda AVM’lere silahlı girişleri sağlamıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X