AVM’ye gece yarısı silahlı baskın!

Ümraniye’de bulunan bir alışveriş merkezindeki kuyumcu dükkanına giren silahlı ve maskeli 6 kişi, güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirerek kuyumcuda bulunan yüklü miktarda olan altınları alarak kayıplara karıştı.

AVM’ye gece yarısı silahlı baskın!

Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 02.30 sıralarında silahlı ve maskeli oldukları öğrenilen 6 kişi alışveriş merkezine geldi. Alışveriş merkezindeki güvenlik görevlilerini silahlarıyla etkisiz hale getiren şüpheliler giriş katta bulunan kuyumcu dükkanına yöneldi. Beraberinde getirdikleri aletlerle kuyumcunun kapısını açan şahıslar vitrinde bulunan altınları aldı. Aynı zamanda kuyumcuda bulunan kasayı da beraberinde götürmek isteyen şüpheliler başarısız oldu. Vitrindeki altınları çantalara dolduran şüpheliler alışveriş merkezine geldikleri lüks araca binerek kayıplara karıştı. 

 

SOYGUN SIRASINDA AVM İÇERİSİNDE BULUNAN BİR GİYİM MAĞAZASINDA ÇALIŞAN 7 BAYANDA YAŞANANLAR KARŞISINDA BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI 

Silahlı ve maskeli 6 kişinin gerçekleştirdiği soygun sırasında alışveriş merkezinde bulunan bir giyim mağazasında çalışanların içeride olduğu öğrenildi. Soygunu fark eden çalışanlar büyük bir şok yaşarken silahlı bir şahsın mağaza çalışanlarını etkisiz hale getirdiği belirtildi. 

 

Soygunu gerçekleştiren şüphelilerin kaçmasının ardından, alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri durumu polis ekiplerine haber verdi. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Alınan güvenlik önleminin ardından mağaza içerisinde ve çevresinde delil çalışması yapıldı. Şahısların kimlik bilgilerinin tespit edilmesi amacıyla alışveriş merkezinin güvenlik kamera kayıtları inceleme altına alındı. Soygun sırasında bir başka mağazada çalışan 7 bayan çalışan ise ifadelerine başvurulmak üzere karakola götürüldü. Ekipler kayıplara karışan 6 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X