Avrupa engel olma telaşında

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesinin ilçe belediyeleri ile işbirliği halinde büyük projeler ve büyük hizmetleri birer birer hayata geçirdiğini söyledi.

Avrupa engel olma telaşında

NEVZAT OKUMUŞ

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Orhangazi’ye bağlı Yeni Sölöz, Sölöz, Paşapınar ve Narlıca Mahalleleri’ni ziyaret ederek muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçede yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeleri ile işbirliği halinde büyük projeler ve büyük hizmetleri birer birer hayata geçirdiğini ifade etti. Altepe, “Büyükşehir’in gücü Orhangazi Belediyesi’nin gücü ile birleştiğinde büyük projeler de ardı sıra gelmeye başladı. Alt yapıyı tamamladık, asfalt ve parke çalışmaları bitti. Şimdi kültür merkezi inşaatımızın temellerini attık, gelecek yıl da hizmete sokacağız” dedi. 

ALTYAPI VE ÜSTYAPIYA 83 MİLYON TL

Orhangazi’de sadece altyapı ve üstyapı çalışmaları için 83 milyon TL harcadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, buna ilave olarak sadece Marmarabirlik arsasının kamulaştırması için 10 milyon TL ödediklerini anlattı. Kültür Merkezi ve Kent Meydanı Projesi ile birlikte bu alandaki projenin toplam maliyetinin 30 milyon TL’yi bulacağını ifade eden Altepe, “İşte bu büyük bütçeli projeler, ancak Büyükşehir Belediyesi’nin gücü ile oluyor. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi, Türkiye’nin gücünün daha da artması için 16 Nisan’da güçlü bir evet çıkacağına inanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Avrupa’nın Türkiye’nin son yıllardaki yükselen gücü karşısında engel olma telaşında olduğuna dikkat çekerek, “İşte Avrupalı’nın derdi de bu. Güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Hollanda’da, Almanya’da ve İsviçre’de yaşananlar ortada. O yüzden Türk insanı olarak, bir ve beraberlik içinde olup bunlara en güzel yanıtı 16 Nisan’da vermeliyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X