Avrupa için 3 puan şart!

Bursaspor, Timsah Arena’da Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak zorlu randevuda Tolga Özkalfa düdük çalacak.

Avrupa için 3 puan şart!

Bursaspor, bugün sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor’u yenerek üst sıralara doğru tırmanışını sürdürmek istiyor. Eskişehirspor’u deplasmanda mağlup ederek üst sıralara göz kırpan yeşil beyazlıların, az da olsa şansının devam ettiği Avrupa kupalarına katılabilmek için kazanmaktan başka çaresi yok. 

Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı İzmir Bölgesi’nden üst klasman hakemi Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve İlker Takpak yapacak. 

Yeşil beyazlılarda bu zorlu randevu öncesinde sarı kart cezalısı Dany’nin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Çaykur Rizespor’da ise Kweuke, İsmael ve Ümit’in sakatlıkları var.

AÇIK ARA ÖNDEYİZ!

Bursaspor ile Çaykur Rizespor, Süper Lig’de bugün 28. kez karşılaşacak. Ligde daha önce oynanan 27 müsabakanın 12’sini Bursaspor, 11’ini Çaykur Rizespor kazandı. Takımlar maçlardan 4’ünde de berabere kaldı. Yeşil beyazlıların, sahasında rakibine karşı bariz bir üstünlüğü bulunuyor. Bursaspor, Çaykur Rizespor’u konuk ettiği 14 lig maçından 10’unda sahadan galip ayrıldı. Diğer 4 maçtan birini Çaykur Rizespor kazandı, 3’ü berabere bitti. Sezonun ilk devresinde Rize’deki karşılaşmayı Bursaspor 3-2 kazanmıştı. 

DENİZ KADAH’A DİKKAT

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bugünkü rakipleri Çaykur Rizespor’un golcü ismi Deniz Kadah’a özel önlem alacak. Kamerunlu oyuncu Kweuke’nin sakatlığının ardından takımın gol yükünü çeken 30 yaşındaki oyuncu Deniz Kadah, performansıyla dikkat çekiyor. Ligde geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanında attığı iki golle takımına galibiyeti getiren Deniz, bu sezon toplamda ise 9 gole imzasını attı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Deniz Kadah’ı Serdar Aziz’i Tomas Sivok ile kilitlemeyi planlıyor. 

RİZE’NİN BELALISI TOMAS NECID

Bursaspor’da ligin ilk yarısında Rize’de oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor ağlarını 3 kez havalandırarak yıldızlaşan golcü isim Tomas Necid, bugünkü karşılaşmada da Timsah’ın en önemli gol silahı olacak. Bursaspor, bu karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı. Ligde 11 golü bulunan ve gol krallığı sıralamasında 4. sırada yer alan golcü oyuncu, bugünkü karşılaşmada da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun güvendiği en önemli isim olacak.

SERDAR İÇİN GÖZLER HOCADA

Bursaspor’da sakat oyuncuların performansı herkes tarafından merak konusu oldu. Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Kaptan Serdar Aziz, kasık sakatlığı yüzünden tam 3 haftadır sahalardan uzak kalmıştı. 

Sakatlığı henüz iyileşmediği için bir türlü riske edilmeyen Milli oyuncu, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarının tamamına katılması sevinç yarattı. Sakatlığı geçen yıldız oyuncunun oynaması için tek engel kaldı o da kondisyon. Çaykur Rize maçına iyi hazırlanan kaptan Serdar Aziz için son kararı Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun vereceği öğrenildi.  

SINIRDA 5 OYUNCU!

Bursaspor’da Çaykur Rizespor maçı öncesinde 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartları bulunan Erdem Özgenç, Bekir Yılmaz, Balasz Dzsudzsak, Miroslav Stoch ve Ricardo Faty, bugünkü mücadelede forma giymesi ve kart görmesi halinde Antalyaspor ile oynanacak 25. hafta mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

BURSASPOR-Ç.RİZE MAÇINDA OLAY VAR!

Bursaspor’un bugün Çaykur Rizespor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak. Gün boyu Büyükşehir Belediyesi Timsah Arena’dan yapılacak yayınlarla son dakika gelişmeleri ve mücadelenin atmosferi canlı yayınlarla sizin ekranınızda olacak. Gözünüz OLAY’da olsun.

MAÇ TABLO

STAT: Atatürk

SAAT: 16.00

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Erdinç Sezertam, İlker Takpak

EKSİKLER: Dany

EKSİKLER: Kweuke, İsmael, Ümit

BİLET FİYATLARI: VIP 1.BALKON: 200, Batı alt 100, Doğu alt ve üst 40, güney ve kuzey kale arkası 20 TL.

16.00 LİG TV/Canlı

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin

21 Hajime Hosogai

66 Tomas Sivok

13 Dany Nounkeu

23 Aziz Eraltay

91 Ricardo Faty

68 Jem Paul Karacan

99 Sercan Yıldırım

88 Deniz Yılmaz

18 Pablo Martin Batalla

15 Tomas Necid

 ÇAYKUR RİZESPOR 

1 Charles Itandje

4 Koray Altınay

3 Ousmane Viera

2 Oboabona

11 Eren Albayrak

16 Cedrick Makiadi

14 Ludovic Sylvestre

99 Teddy Etienne

63 Deniz Kadah

78 Ahmet İlhan

21 Murat Duruer

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X