Avrupa için alın size fırsat!

Kupadan erken elenen Bursaspor’un Avrupa için yarışacağı tüm rakipleriyle maçları Timsah Arena’da…’Bazı kulüpler ceza alırsa 6’ıncı ve 7’incide Avrupa’ya gidebilir’ diyen Hamza Hoca ve öğrencileri, Galatasaray, Akhisar, Torku Konya, Kasımpaşa ve Çaykur

Avrupa için alın size fırsat!

20 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de 25 puanla 11.sırada bulunan Bursaspor üst sıralara çıkmak istiyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı Trabzonspor, Gaziantepspor ve Medicol Başakşehir maçlarından 7 puan çıkaran yeşil beyazlıların 3.sırada bulunan Galatasaray’la arasında 9 puan fark bulunuyor. 

Alınacak seri galibiyetlerle birlikte Timsah’ın Avrupa hedefini yakalamasını içten bile değil. Ligin orta bölümünde takımlar puan olarak birbirlerine oldukça yakın konumda. 

KAÇAN BALIK BÜYÜK OLDU

Galatasaray ve Bursaspor arasında ise tam 7 takım bulunuyor. Üst üste alınacak 2 galibiyetle yeşil beyazlılar kendini bir anda üst grupta bulabilir. 3-3 sona eren Başakşehir maçında ise kaçan balık büyük oldu. Hüseyin Göçek’in kararlarıyla damgasını vurduğu karşılaşma kazanılmış olsaydı eğer yeşil beyazlılar sıralamada 8.’liğe kadar yükselmiş olacak ve puan farkını indirecekti. 

HEPSİYLE BURSA’DA

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise hedefle ilgili olarak ‘Sezonu ilk 6 içersinde bitirmek istiyoruz. Bazı kulüpler ceza alırsa 6.’ıncı ve 7’incide Avrupa’ya gidebilir. Henüz istediğimiz seviyede değiliz. Düşündüğümüz hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız gerekiyor’ diye konuştu. 

Önemli ayrıntı ise Timsah’ın 3.sıradaki Galatasaray’la, 5’likte bulunan Akhisar’la, hemen ardından Torku Konyaspor’la, 7.’lik koltuğunda oturan Kasımpaşaspor’la ve hemen üstündeki Çaykur Rizespor’la maçları Timsah Arena’da olacak. 

BURSASPOR’UN FİSKTÜRÜ

21.Hafta: G.Birliği-Bursaspor

22.Hafta: Bursaspor-Fenerbahçe

23.Hafta: Eskişehir-Bursaspor

24.Hafta: Bursaspor-Ç.Rizespor

25.Hafta: Antalyaspor-Bursaspor

26.Hafta: Bursaspor-Kasımpaşa

27.Hafta: Sivasspor-Bursaspor

28.Hafta: Beşiktaş-Bursaspor

29.Hafta: Bursaspor-Akhisar

30.Hafta: Kayserispor-Bursaspor

31.Hafta: Bursaspor-Galatasaray

32.Hafta: Osmanlıspor-Bursaspor

33.Hafta: Bursaspor-T.Konyaspor

34.Hafta: Mersin-Bursaspor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X