Avrupa için ince hesaplar

Başakşehir ve Trabzonspor’la yarışan Bursaspor’un Avrupa cezasını bu yıl çekmesi biri kupa olmak üzere önündeki 5 maç çok kritik.

Avrupa için ince hesaplar

Spor Toto Süper Lig’de son 4 maç öncesi nefesler tutulmuş durumda. Şampiyonluk yarışının yanısına AVrupa kupaları içinde büyük bir kapışma var. Bursaspor, Başakşehir ve Trabzonspor arasındaki yarışta kimin güleceği merak ediliyor. 1 yıl AVrupa kupalarından men cezası alan yeşil beyazlıların ligi 4.veya 5.sırada bitirmesi çok önemli. Timsah, kupada finali çıkamazsa muhtemel Fenerbahçe ve Galatasaray finalinde ligi 5.sırada bitirecek olan takımda Avrupa vizesi alacak. 

FENER’LE MAÇLARI VAR

Eğer böyle bir tablo gerçekleşirse Bursaspor’un Başakşehir ve Trabzonspor’dan birisini geçmesi yeterli olacak. Timsah, yarın yakın rakibi Trabzonspor’la karşılaşacak. Bugüne kadar tarihinde Karadeniz’de bir kez kazanan yeşil beyazlılar, 3 puan alması durumunda Avrupa yolunda önemli bir engeli aşmış olacak. 51 puanla şuan 4.sırada bulunan İstanbul Başakşahir’in ise 33.haftada şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe’yle maçı bulunuyor.

İŞTE KALAN MAÇLAR

 

 

Trabzonspor-Bursaspor                                       

Bursaspor-Gaziantepspor                                       

Akhisar Bld-Bursaspor                                       

Bursaspor-Konyaspor  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X