Avrupa için kazanma vakti

Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da sezonun son maçında Konyaspor’u devirmek isteyen yeşil beyazlıların bu zorlu randevusunu FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek.

Avrupa için kazanma vakti

Bursaspor, bugün sahasında oynayacağı Torku Konyaspor karşılaşmasıyla Spor Toto Süper Lig 2014-2015 futbol sezonunu noktalayacak. 

Yeşil beyazlılar, zorlu mücadeleyi kazanarak dördüncülük hedefine ulaşıp Avrupa hakkını elde etmek istiyor. Ancak yeşil beyazlıların Avrupa şansını elde etmesi için tek başına kazanması yetmiyor. Yeşil beyazlıların Avrupa’ya gitmesi için Trabzonspor veya Başakşehir’den birinin kesinlikle puan kaybetmesi gerekiyor.

4 önemli eksik var

Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Şampiyonlar Ligi finalini yönetecek olan hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Bursaspor’da bu zorlu randevu öncesi 4 önemli eksik bulunuyor. Yeşil beyazlılarda stoper olarak görev yapan Şamil Çinaz ile orta alanda görev yapan Portekizli Josue, sarı kart cezalısı oldukları Civelli ve Ozan İpek ise sakat oldukları için forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı Bursaspor 3-2 kazanmıştı.

11-7 üstünüz!

Bursaspor, konuk edeceği Torku Konyaspor ile bugüne kadar oynadığı 24 karşılaşmada, rakibini 11 kez yenerken, 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda rakiplerine 25 gol atarken, kalesinde ise 20 gol gördü.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

EKSİKLER: Civelli, Ozan İpek, Josue, Şamil

EKSİKLER: Marica

BİLET FİYATLARI: VIP 1.sıra 100, VIP 2-6.sıra 75, kapalı tribün 50, maraton 15, kapalı kale arkası 10, açık kale arkası 5 TL. 

19.00/LİGTV2

BURSASPOR

1 Harun Tekin

22 Şener Özbayraklı

4 Serdar Aziz

7 Ozan Tufan

23 Aziz Eraltay

88 Bekir Yılmaz

5 Fernando Belluschi 

20 Samuel Holmen

16 Volkan Şen 

94 Cedric Bakambu 

9 Jose Fernandao

 

KONYASPOR

1 Kaya Tarakcı

4 Ali Turan

26 Jagos Vukovic

54 Mehmet Uslu

6 Mehmet Güven

7 Ömer Ali Şahiner

8 Ali Çamdalı

11 Gabriel Torje

87 Kenan Özer

30 Djalma Campos

99 Hasan Kabze

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X