Avrupa için saldır Timsahım

Bursaspor, 2 puan önünde olan Akhisar’ı yenip son 5 haftaya ümitli girmek istiyor. Galibiyet serisine Beşiktaş karşısında ara veren yeşil beyazlılar, sezonun flaş ekipleri arasında bulunan rakibini geçerek camiaya umut aşılama peşinde. Timsah Arena’daki r

Avrupa için saldır Timsahım

Spor Toto Süper Lig’de son haftalara doğru girilirken, Avrupa yarışının içinde olmak isteyen Bursaspor, bugün Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Timsah Arena’da 16.00’da başlayacak olan kritik mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek.

Galibiyet serisine geçtiğimiz hafta Vodafone Arena’da Beşiktaş karşısında ara veren ancak oynadığı futbolla göz dolduran yeşil beyazlılar, Cihat Aslan yönetimindeki rakibini yenerek Avrupa hayallerini sürdürmek istiyor.

SAĞ BEK KİM OLACAK?

Yeşil beyazlı takımda cezalı olan Hajime Hosogai ile sakatlığı nedeniyle ameliyat olup sezonu kapatan Erdem Özgenç forma giyemeyecek. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bu iki oyuncunun yokluğunda savunmanın sağında kime forma vereceği merak ediliyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Serdar Aziz ise Hamza Hoca’nın şans vermesi durumunda oynayacak. Genç teknik adamın ideal 11’inde bir takım değişiklikler yapabileceği forvette ise Deniz Yılmaz’a şans vereceği tahmin ediliyor.

MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE

Bursaspor’un bugün Akhisar Belediyespor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeşil beyazlı taraftalar maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

MAÇ TABLO

 

STAT: Bursa BB Timsah Arena

SAAT: 16.00

HAKEMLER: Serkan Tokat, Özgür Ertem, Oğuz Terzi

EKSİKLER: Hosogai

EKSİKLER: Douglao, Vaz Te

BİLET FİYATLARI: VIP 1.BALKON: 200, Batı alt 100, Doğu alt ve üst 40, güney ve kuzey kale arkası 20 TL.

16.00 LİG TV/Canlı

 

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin

23 Aziz Eraltay

66 Tomas Sivok

6 Şamil Çinaz

23 Emre Taşdemir

8 Bakaye Traore

91 Ricardo Faty

89 Miroslav Stoch

18 Pablo Martin Batalla

99 Sercan Yıldırım

88 Deniz Yılmaz

 

 AKHİSAR BELEDİYE 

26 Fatih Öztürk

14 Tolga Ünlü

4 İsmail Konuk

15 Orhan Taşdelen

88 Caner Osmanpaşa

6 Merter Yüce

17 Julio Sami 

21 N’Guemo

27 Custodio

88 Bruno

23 Rodallega

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X