Avrupa Kupaları’nda zorlu gece! Türk takımlarının maçları saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, Austria Wien, DG Sivasspor, Malmö ile deplasmanda, M.Başakşehir ise Antwerp’le evinde mücadele edecek.

Avrupa Kupaları’nda zorlu gece! Türk takımlarının maçları saat kaçta hangi kanalda?

Bu sezon Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe, DG Sivasspor ve Medipol Başakşehir ilk maçlarda avantajlı bir skor almak için sahaya çıkacak. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerini geçemeyen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün Avusturya temsilcisi Austria Wien’e konuk olacak.

Sarı lacivertliler, TSİ 22.00’de başlayacak ve Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert’in yöneteceği karşılaşmadan iyi bir skor ayrılarak UEFA Avrupa Ligi gruplarına adını yazdırmak için Kadıköy’e avantajlı dönmeyi hedefliyor.

RÖVANŞLAR 25 AĞUSTOS’TA
Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne play-offlardan katılmaya hak kazanan DG Sivasspor, İsveç takımı Malmö ile deplasmanda mücadele edecek. TSİ 20.00’de başlayacak müsabakada İskoçya Futbol Federasyonu’ndan William Collum düdük çalacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki tek temsilcimiz Medipol Başakşehir ise play-off turu ilk maçında Belçika takımı Antwerp’i konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak maçı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Jerome Brisard yönetecek. Bu karşılaşmaların rövanşları 25 Ağustos Perşembe günü oynanacak ve turu geçenler gruplarda mücadele etme hakkı kazanacak.

Austria Wien-Fenerbahçe
22.00/

Malmö-DG Sivasspor
20.00/TRT Spor

M.Başakşehir-Antwerp
20.45/ TRT 1

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçları

19.00 HJK Helsinki-Silkeborg
19.30 Ferencvaros-Shamrock Rovers
20.00 Zürih-Hearts
20.00 Malmö-DG Sivasspor
20.00 Apollon-Olympiakos
20.00 Pyunik-Sheriff
20.45 Ludogorets-Zalgiris
21.00 Dnipro-AEK Larnaca
21.30 KAA Gent-Omonoia
22.00 Austria Wien-Fenerbahçe

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X