Avrupa neden olmasın!

Ligde Avrupa için yarışan Akhisar Belediye, Kasımpaşa, Galatasaray ve Torku Konyaspor Timsah Arena’ya gelecek. Yeşil beyazlıların işi zor fakat imkansız değil.

Avrupa neden olmasın!

Spor Toto Süper Lig’in 24.haftasını 1-0’lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle kapatan Bursaspor, yoluna firesiz devam ediyor. Son 3 maçından 7 puan çıkaran ve üst sıralara doğru tırmanışa geçen yeşil beyazlılar Avrupa için kalan 10 haftada kendi kaderini kendi çizecek. 

Timsah, Rizespor karşısındaki futboluyla her ne kadar fazla ümit vermese de 2 maçtır yakaladığı serinin devamını getirmesi halinde hedefini yakalaması içten bile değil.

GELİN BAKALIM

Çünkü Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencilerin şuan üstünde yer alan takımların birçoğuyla maçları bulunuyor. Diğer bir ayrıntı ise ligde Avrupa yarışının içinde yer alan Akhisar Belediye, Kasımpaşa, Galatasaray ve Torku Konyaspor karşılaşmalarının Timsah Arena’da olması. Yeşil beyazlılar, büyük çalkantılarla geçen sezonda Avrupa için bu ekiplere karşı evinde oynayacak olmanın avantajını kullanmak isteyecek. 

DÜŞME HATTIYLA DEPLASMANDA

Bursaspor kalan haftalarda deplasmanda da kritik maçlara çıkacak. Düşme hattında yer alan Kayserispor, Medicana Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu ile kozlarını dış sahada paylaşacak olan yeşil beyazlılar, şampiyonluk adaylarından Beşiktaş’ın da konuğu olacak. 

İlk olarak pazartesi günü deplasmanda Antalyaspor’a karşı mücadele edecek olan Timsah, ligde şuana kadar 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

KALAN MAÇLAR

25.Hafta: Antalyaspor-Bursaspor

26.Hafta: Bursaspor-Kasımpaşa

27.Hafta: Sivasspor-Bursaspor

28.Hafta: Beşiktaş-Bursaspor

29.Hafta: Bursaspor-Akhisar BG

30.Hafta: Kayserispor-Bursaspor

31.Hafta: Bursaspor-Galatasaray

32.Hafta: Osmanlıspor-Bursaspor

33.Hafta: Bursaspor-T.Konyaspor

34.Hafta: Mersin İY-Bursaspor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X