Avrupa teşvik ödülleri için Türkiye’den 2 aday

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkan Vekili Cevahir Uzkurt, Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri yarışması için Türkiye’den 47 proje başvurusu alındığını bildirdi.

Avrupa teşvik ödülleri için Türkiye’den 2 aday

Uzkurt, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

”Başvurular, projenin en az 2 yıl boyunca gerçekleştirilmiş, orijinal, yenilikçi ve tekrarlanabilir olması, yerel ekonomiye ve yerel paydaş ilişkilerini geliştirmeye yönelik yaptığı katkılar açısından değerlendirildi. Yapılan incemeler sonucunda, tüm projeler takdire değer bulundu. İstanbul Kalkınma Ajansının Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı Projesi, ‘Girişimcilik Ruhunun Geliştirilmesi’ kategorisi, Üsküdar Belediyesinin Girişimcilik ve İstihdam Hizmetleri Projesi ise ‘Girişimcilik Ortamının Geliştirilmesi’ kategorisinde Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri için Türkiye’den aday gösterilmek üzere seçildi ve Avrupa Komisyonu nezdinde adaylık süreci başlatıldı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X