Avrupa’da kalacak!

Milli futbolcu Enes Ünal, “Hedefim Manchester City’de oynamak. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapıyorum” dedi.

Avrupa’da kalacak!

Hollanda İkinci Futbol Ligi ekiplerinden NAC Breda’da kiralık olarak oynayan ve 6 maçta 4 gol atan milli futbolcu Enes Ünal, hedefinin yeniden İngiltere’ye dönerek Manchester City’de oynamak olduğunu söyledi. 

Enes Ünal, Avrupa futbol arenasında kalıcı olmak istediğini belirterek, “Burada ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapıyorum” dedi.

TEK SIKINTI A MİLLİ KURALI

18 yaşındaki forvet oyuncusu, Manchester City’den kiralık olarak gittiği NAC Breda’dan sonraki durağının neresi olacağına yönelik soruya, “Tabii ki hedefim Manchester City’de oynamak. Bazı sıkıntılar var o konuda. Birçok kez dile getirdim. A milli kuralından dolayı çalışma izni alamıyorum ama hedefim orası. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. Çok uzun yıllar boyunca Avrupa’da oynamayı hedefliyorum” yanıtını verdi.

TABİKİ BURSASPOR!

Türkiye ligini yakından takip ettiğini ve özellikle Bursaspor’un maçlarını kaçırmadığını vurgulayan Enes, kimin şampiyonluk ipini göğüsleyeceği konusunda tahminde bulunmak istemedi. Enes, “Günün birinde Türkiye’ye dönersen seçeceğin takım hangisi olur?” sorusuna ise şu cevabı verdi: “Yaşım daha çok genç, 18 yaşındayım. Gerçekten daha yeni reşit oldum. Çok uzun yıllar boyunca Avrupa’da oynamayı hedefliyorum. Neresi olur benim için fark etmez ama burada olmaktan keyif alıyorum ve buralarda kalmak istiyorum. Bir hafta önce söyledim zaten dönersem kimi tercih edeceğimi. Ben Bursa’da doğdum, Bursa’da büyüdüm ama söylemek istemiyorum. Çünkü insanlar bu sefer ‘Daha ne oynadın, kariyerinin sonunu mu düşünüyorsun?’ diyebilir.”

TERİM BİZİ SEVER

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’le de çok iyi iletişiminin olduğunu aktaran genç oyuncu, şunları kaydetti: “Fatih Terim, gençleri zaten her zaman sever. Her futbolcusunu çok sever, onlarla çok ilgilenir. Bizimle de ilgileniyor. Kendimi en iyi şekilde gösterdikten sonra beni de değerlendireceğini düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Burada ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X