Avrupa’da kritik gece! Türk takımlarının maçları saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçlarında adlarını gruplara yazdırmak için sahaya çıkıyor.

Avrupa’da kritik gece! Türk takımlarının maçları saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde play-off turu rövanş maçları bugün oynanacak. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasında grup maçları öncesi son eleme aşaması olan play-off turu, 22 maçla sona erecek. Fenerbahçe, 5-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Hollanda’nın Twente takımına konuk olacak. Twente Stadı’nda TSİ 20.00’de başlayacak müsabakayı, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Fabio Moresca yönetecek. Bu sezon Avrupa’da 5, ligde 2 olmak üzere oynadığı 7 resmi maçı da kazanan Sarı lacivertliler, Twente’yi eleyerek adını gruplara yazdırmak istiyor.

KARTAL GRUPLARA YAKIN

Romanya’nın başkenti Bükreş’te oynanan ilk maçta Dinamo Kiev’i 3-2 mağlup eden Beşiktaş, Ukrayna ekibini bu akşamki rövanşta taraftarının desteğiyle safdışı bırakarak gruplara kalmayı hedefliyor. Beşiktaş Park’ta saat 21.00’de başlayacak mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonundan Joao Pinheiro yönetecek. Siyah beyazlı ekip bu sezon Avrupa’da oynadığı 5 maçı da kazandı.

DEMİR TARİH YAZMAK İSTİYOR

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden ve elemelerde çıktığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Yukatel Adana Demirspor, Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam sahasında Belçika temsilcisi Genk ile karşılaşacak. Yeni Adana Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak müsabakayı, İspanya Futbol Federasyonundan hakem Jose Luis Munuera yönetecek. İlk maçta rakibine 2-1 kaybeden Adana ekibi, rövanşta alacağı sonuçla adını gruplara yazdırmaya çalışacak.

Twente-Fenerbahçe
20.00/S Sport Plus

Beşiktaş-Dinamo Kiev
21.00/TRT Spor

Adana Demir-Genk
21.00/ TV 8,5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X