Avrupa’da Türk finali

Bursa Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı ETTU Kupası final ilk maçında bugün Ankara’da TİGEM ile karşılaşacak.

Avrupa’da Türk finali

Masa Tenisi Avrupa Bayanlar ETTU Kupası finali ilk maçında iki Türk takımı Bursa Büyükşehir Belediye Spor ve Ankara TİGEM Ankara’da karşı karşıya gelecek.  

Bugün Ankara Mamak Spor Salonu’nda oynanacak Avrupa Bayanlar ETTU Cup finali ilk maçı saat 15.30’da başlayacak. Final maçının rövanşı bir hafta sonra 12 Mayıs Cuma günü Bursa’da oynanacak. Büyükşehir Belediye Spor geçen sezon ikinciliği elde ettiği kupada bu kez şampiyonluğu Bursa’ya getirmek istiyor.

ÇITA ÇOK YÜKSELDİ

Türk masa tenisinde bir ilkin yaşandığını söyleyen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, “Final maçının ardından ETTU Kupası üçüncü kez Türkiye’nin olacak. Kadın masa tenisinde çıta çok yükseldi. Son yıllarda çok başarılı sonuçlar aldık. Fenerbahçe bu kupayı iki kez, bir kez de Şampiyonlar Ligi’ni kazandı. Bursa Büyükşehir geçen sene final oynadı. Melek Hu Avrupa Şampiyonluğunu elde etti. Bu başarıların diğer kadın takımlarına örnek olacağını düşünüyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X