Avrupa’da Türk gecesi! Fenerbahçe tur, Beşiktaş prestij için sahada…

Sarı lacivertliler Danimarka’da Nordsjaelland ile oynayacağı maçtan bir puanla ayrılması halinde üst tura yükselmeyi garantileyecek. Gruptan çıkma şansı kalmayan Beşiktaş ise, bugün sahasında Belçika ekibi Club Brugge ile karşılaşacak.

Avrupa’da Türk gecesi! Fenerbahçe tur, Beşiktaş prestij için sahada…

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu beşinci hafta maçında bugün Danimarka’nın Nordsjaelland ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Right to Dream Park’ta TSİ 23.00’te başlayacak müsabakayı Fransa Futbol Federasyonundan Jeremie Pignard yönetecek.

H Grubu’nda oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyetle 9 puan toplayan İsmail Kartal’ın öğrencileri, 7 puanlı Nordsjaelland’ın önünde lider durumda. Grupta Ludogorets’in 6, Spartak Trnava’nın ise bir puanı bulunuyor. Sarı lacivertliler, rakibiyle İstanbul’da oynadığı maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Fenerbahçe, sahadan beraberlikle ayrıldığı takdirde grup mücadelesinin bitimine bir maç kala üst tura yükselmeyi garantileyecek.

23.00/EXXEN

 

Beşiktaş’ın konuğu Club Brugge

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun 5. haftasında bugün sahasında Belçika ekibi Club Brugge ile karşılaşacak. Tüpraş Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı Sloven hakem David Smajc’ın yönetecek. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle topladığı bir puanla son sırada yer alan siyah beyazlı ekibin gruptan çıkma şansı bulunmuyor. Üç galibiyet ve bir beraberlik sonucunda hanesine 10 puan yazdıran lider Club Brugge ise gruptan çıkmayı garantiledi. İki takım arasında Belçika’da oynanan ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

20.45/EXXEN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X