Avrupa’da Türk gecesi! Maçlar saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray ve Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi, Trabzonspor ve Sivasspor ise UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde play-off turu ilk maçlarına çıkıyor.

Avrupa’da Türk gecesi! Maçlar saat kaçta hangi kanalda?

Futbolda gözler bu akşam 4 temsilcimizin Avrupa kupalarında oynayacağı maçlara çevrildi. UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde iseTrabzonspor ve Sivasspor play-off turu ilk maçlarına çıkıyor. Temsilcilerimiz rakipleri karşısında rövanş maçları için avantajlı skor elde etmeye çalışacak. Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş ise eylül ayında başlayacak Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek.

G.SARAY DIŞARIDA FENER EVİNDE
UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Galatasaray, play-off turu ilk maçında bugün Danimarka’nın Randers ekibi ile deplasmanda karşılaşacak. Randers Stadı’nda TSİ 20.00’de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetecek. Avrupa Ligi’ne play-off turundan dahil olan Fenerbahçe ise Finlandiya ekibi HJK Helsinki’yi ağırlayacak. Ülker Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak maçta Fransız hakem Benoit Bastien düdük çalacak.

TRABZON VE SİVAS’A DİŞLİ RAKİP
Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İtalyan ekibi Roma ile sahasında kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Medical Park Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak maçta Sloven hakem Matej Jug görev yapacak. Avrupa Konferans Ligi’nde tam yol ilerleyen Demir Grup Sivasspor, evinde Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak. Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada Ukraynalı hakem Mykola Balakin düdük çalacak.

UEFA AVRUPA LİGİ PLAY OFF TURU

Randers-Galatasaray
20.00/Star TV

Fenerbahçe-HJK Helsinki
21.45/ TV 8

KONFERANS LİGİ PLAY OFF TURU

Trabzonspor-Roma
20.30/A TV

DG Sivasspor-Kopenhag
21.00/TRT Spor

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X