Avrupalı Sultanlar 3-1

Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında İspanya’da Logrono engelini 3-1’le geçerek yarı final kapısını araladı. Bursa ekibi, 2 sezon önce şampiyon olduğu kupaya bir adım daha yaklaştı.

Avrupalı Sultanlar 3-1

RECAİ UYSAL

Voleybol CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Naturhouse Ciudad de Logrono’yu 3-1 mağlup etti.

Palacia de Deportes la Rioja Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Bursa ekibi, 3 ve 4. setlerde zorlanmasına karşın kazanmayı bildi.

Kupada ilk 2 turda Bacau ve Bratislava’yı safdışı bırakan yeşil beyazlılar, İspanyol temsilcisi karşısında ilk sette file önünde etkili gözüktü. Bu seti 25-15 alan Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette zorlandı.

ZORLANDI AMA KAZANDI

24-22 geriye düştüğü sette rakibine 27-25 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, üçüncü sete istediği gibi başlayamadı. İlk teknik molanın ardından toparlanan yeşil beyazlıların çabası yeterli olmayınca evsahibi ekip seti 25-19 aldı.

Büyükşehir Belediyespor, son bölümde daha az hata yaptı ve rakibine 25-21 üstünlük sağlayarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Avantaj bizde

7 Mart Salı günü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın rövanşında Büyükşehir Belediyespor’a tur için her türlü galibiyet veya 3-2’lik yenilgi yetecek.

Bursa ekibi rövanşı 3-0 yada 3-1 kaybederse yarıfinale yükselen ekip 15 sayılık altın sette belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X