Avrupalı turistin Bodrum sevdası

Yaz tatillerini geçirmek için Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Bodrum ilçesini tercih eden Avrupalı turistler, tatilin keyfini çıkarıyor.

Avrupalı turistin Bodrum sevdası

Turizm sezonunun hareketlenmeye başladığı ilçede, bazı otellerde turist yoğunluğu yaşanıyor. Bodrum’un İçmeler mevkisinde hizmet veren 4 ve 5 yıldızlı oteller, ağırlıklı olarak Avrupalı turistleri ağırlıyor. Bodrum Holiday Resort Genel Müdürü Serdar Sarıl, 1 Nisan’dan itibaren turizm sezonunu açtıklarını ve yüzde 40 doluluk oranına ulaştıklarını söyledi. Sarıl, ”Ağırlıklı olarak Avrupalı turist geliyor” dedi. Ailesiyle birlikte İsviçre’den gelen ilçeye gelen Hilda Meijerbom da ”Türkiye’ye her zaman gelebilirsiniz. Türkiye çok iyi ve çok güzel bir yer. Servisi de çok güzel. Burada problem yaşamıyoruz” ifadelerini kullandı. Hollandalı Arjan Van Der de üç gündür ilçede tatil yaptığını, geçen yıl da Bodrum’u tercih ettiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X