‘Avrupa’nın yüzündeki makyaj dökülüyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa’da Türk bakanlara kapanan kapıların, teröristlere sonuna kadar açıldığını belirterek, “Ne yaparlarsa yapsınlar Avrupa’nın yüzündeki makyaj dökülüyor.” dedi.

‘Avrupa’nın yüzündeki makyaj dökülüyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Giresun Buluşması’nda halka hitap etti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa’da Türk bakanlara kapanan kapıların, teröristlere sonuna kadar açıldığını belirterek, “Ne yaparlarsa yapsınlar Avrupa’nın yüzündeki makyaj dökülüyor. Altındaki o faşist, ırkçı, yabancı karşıtı, İslam düşmanı bir yüz, kendini göstermeye başlıyor. Artık bunlar, İslam karşıtı olduklarını göstermeye başladılar. Müslümanlara tahammülleri yok, ne yapsalar boş. Avrupa’nın geleceğini Türkiye’den giderek oraya yerleşmiş 5 milyon kardeşimiz şekillendirecek.” dedi.  

 

‘En büyük reform anamuhalefet partisinde olacak’

 

Erdoğan, yeni sistemde sürekli seçim kaybedip koltukta “kontrollü oturma” devrinin biteceğini belirterek, “Yedi seçim kaybetti ama buna rağmen koltukta oturuyor. Biliyorsunuz bunun adı, kasetli genel başkan. Kasetle geldi, bu defa bambaşka bir kasetle gidecek. Şimdi kaset de yok, artık CD ile gidecek. Bu sebeple önümüzdeki dönem en büyük reform anamuhalefet partisinde olacaktır.” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için bu değişim şart. Bu değişiklik bilhassa gelecek nesiller için elzem. Bundan sonraki kuşakların, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilmeleri başka türlü mümkün değil.” ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan, “Hiç kimsenin terör örgütlerini ve arkalarındaki güçleri sevindirecek, şehit yakınlarını, gazileri, ülke ve millet sevdalılarını üzecek bir tercihte bulunma sorumluluğunu üstleneceğini sanmayız.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X