Avrupa’ya 1 kaldı!

Amed Sportif ile yarın prestij maçı oynayacak olan yeşil beyazlılar, Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasının galibiyle salı günü hem şampiyonluk hem de UEFA Gençlik Ligi vizesi için sahaya çıkacak.

Avrupa’ya 1 kaldı!

Antalya’da devam eden U19 Türkiye Şampiyonası’nda ikinci maçını dün Gençlerbirliği ile oynayan Bursaspor, rakibini Abdulrahman Taiwo’nun golüyle 1-0 mağlup ederek finale yükseldi.

B Grubu’ndaki ilk maçında Gaziantepspor’u 5-0 mağlup eden yeşil beyazlılar,  Wow Topkapı Palace Otel sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği’ni de 22. dakikada Abdulrahman Taiwo’nun attığı golle 1-0 yenmeyi başardı.

RAKİP YARIN BELLİ OLACAK

Aldığı iki galibiyetle puanını 6’ya yükselterek liderliği garantileyen Bursaspor, grubundaki son maçını yarın saat 17.00’de Amed Sportif ile oynayacak. Formaliteden öteye gitmeyecek olan bu maçta as oyuncuların final için dinlendirilmesi bekleniyor. Antrenör Muzaffer Kabadayı’nın öğrencileri salı günü ise A Grubu’nda 6’şar puanlı Galatasaray ile Trabzonspor’un maçının kazananı ile Türkiye Şampiyonluğu için sahaya çıkacak. Yeşil beyazlı kramponlar final maçını da kazanarak önümüzdeki sezon ülkemizi U19 UEFA Gençlik Ligi’nde temsil etmeyi hedefliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X