‘Avrupa’ya gidemezsek başarısız oluruz’

OLAY FM’deki Spor Saati’ne konuşan Başkan Ali Ay, gündemdeki soruları cevapladı. Transferlerin Antalya kampına yetişmesinin zor olduğunu açıklayan Başkan Ay, ‘Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Bunu yakalayamazsak hem biz hem de hocamız başarısız olur’

‘Avrupa’ya gidemezsek başarısız oluruz’

CEVDET ALTINEL

Bursaspor’da gözler transfere çevrildi. Ligin ikinci yarısı öncesi kadroyu güçlendirme adına çalışmalarını hızlandıran yeşil beyazlılarda transfer komitesi de Antalya’ya gitti. Başkan Ali Ay ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Ali Ademoğlu, Yüksel Çolak ve Cem Öztürk de yeşil beyazlıların kamp yaptığı Side’ye geldi. Komitenin teknik patron Hamza Hamzoğlu ile yapacağı istişarelerden sonra transfer konusunda somut adımlar atması bekleniyor. Dün OLAY FM’de yayınlanan ‘Spor Saati’ programına telefon bağlantısı ile katılan Başkan Ay, yürüttükleri çalışmalar ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

SIKINTIMIZ TERÖR

Alacakları isimlerin Avrupa’dan olacağının altını çizen Başkan Ali Ay,’Oyuncu ve takımları ile görüşüyoruz. Kısa vadeli değil uzun vadeli olarak takıma katkı koyabilecek isimleri kadromuza katmak istiyoruz. Bu yüzden oldukça titiz bir çalışma yürütüyoruz. Ama belli bir sıkıntımızı var. Almak istediğimiz oyuncular ülkemizde son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle biraz çekingen davranıyorlar. Kendilerini ikna etmek için ellimizden geleni yapıyoruz’ dedi.

BAŞARI KRİTERİMİZ AVRUPA

Yapılacak transferlerin Antalya kampına yetişip yetişmeyeceği ile ilgili soruya Ay, ‘Kampa gelmeleri zor. Ama Trabzonspor maçına yetişebilirler. Hafta sonu her şey netleşir. Artı bu ayın sonuna kadar vaktimiz var. Biz mümkün olduğunca ellimizi çabuk tutup doğru adımlar atmak için çaba sarfediyoruz’ cevabını verdi. Takımdan da daha iyi oyun beklediğini vurgulayan Ali Ay, ‘İlkyarıda puan olarak istediğimiz yerdeyiz ama ben ligin ikinci yarısında puan ve oyun olarak daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Sezon sonunda eğer Avrupa kupalarına katılamazsak yönetim olarak kendimizi ve hocamızı da başarılı saymam’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X