Avrupa’yı da sallıyor

1.69’luk Pablo Martin Batalla’nın bu sezonki kafa golleri sınırları aştı. Attığı 4 kafa golüyle dikkat çeken Arjantinli yıldız, İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya ve Türkiye’nin baz alındığı rakamlarda zirvede yer alıyor.

Avrupa’yı da sallıyor

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, Avrupa’yı da sallamaya başladı.

Yeni sezon öncesi takım kaptanlığına getirilen ve 10 numaralı formayı sırtına geçiren Arjantinli yıldız, kafa golleriyle adından söz ettiriyor. 6 hafta sonunda 4 kafa golüne imza atan tecrübeli futbolcu bu özelliğiyle sınırları da aştı.

ZİRVE MİCHAİL ANTONİ’NİN

1.69’luk boyuyla doğru zamanda doğru yerde duran Batalla, bu istatistikle birlikte Avrupa’nın beş büyük ligi ve Süper Lig’de bu sezon şu ana kadar en çok kafa golü atan ikinci isim oldu. İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya ve Türkiye liglerinin baz alındığı istatistiklerde bu alanda zirvedeki isim ise 5 golle West Ham United’ın 1.80 boyundaki golcüsü Michail Antonio.

EREN TAKİPTE

Pablo Martin Batalla, 2.’liği Mauro İcardi ile paylaşıyor. İnterli golcü bu sezon rakip fileleri şuana kadar 6 kez havalandırdı.

Galatasaray’dan Eren Derdibok ve Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’dan Chiristian Benteke 3’er golle bu isimlerden sonra geliyor. Gerek oynadığı futbol gerekse profesyonelliğiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Pablo Martin Batalla, en çok koşan isimler arasında da yer alıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X