Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Avukatların gezisi kötü bitti

İzmir’in Tire ilçesinde bir cipin 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

İzmir’in Tire ilçesinde bir cipin 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanması

Edinilen bilgilere göre, İzmir, Aydın ve çevre illerden gezi için toplanan arkadaş grubu, İzmir’in Tire ilçesi Başköy’e geldi. 

Toplam 14 aracın bulunduğu grup zirveye tırmandı. 

Ancak zirvede virajı alamayan Özge Özkeskin yönetimindeki 09 JN 343 plakalı cip, yaklaşık 100 metreden uçuruma yuvarlandı. 

Kazada sürücü Özge Özkeskin ve Mehmet Sayın hayatını kaybederken, 112 sağlık ekiplerince Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ferhat Sayın da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza bölgesine cenaze aracı giremediği için cenazeler, off road araçları ile köy yoluna çıkarıldı.

Ferhat Sayın ve Özge Özkeskin’in Aydın Barosu’na bağlı olarak avukatlık yaptıkları ve Söke ilçesinde çalıştıkları öğrenildi. 

Özge Özkeskin’in sol kolunun dirsekten kopuk olduğu ve aracı protez kol ile kullandığı da öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.


Avatar Seç KAPAT
Adalet Bakanı Akın Gürlek, yargılamaların daha makul sürede tamamlanması ve
Sıradaki Haber Bakan Gürlek duyurdu: 140 yeni mahkeme kuruldu