Avukatların yürüyüşü iptal edildi

Bursa Barosu tarafından hazırlanan ve Türkiye Barolar Birliği tarafından Bursa’dan İzmir’e düzenlenecek ‘Türkiye Adaletini Arıyor’ yürüyüşü, provokasyon ve can güvenliğini sağlayamama endişesiyle iptal edildi.

Avukatların yürüyüşü iptal edildi

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Bursa’dan başlayacak olan yürüyüşün iptal edildiğini, sadece 11 Nisan Cumartesi günü İzmir’de miting yapılacağını duyurdu. 

Yürüyüşle ilgili Türkiye Barolar Birliği’ne bir takım istihbari bilgiler geldiğini belirten Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz de, ‘Ortamın gerginliği ve yüksek provokasyon olabilir endişesi ile o kadar insanın sorumluluğu vardı. 

Proje bize ait ama Türkiye Barolar Birliği yürüyüşü tertip ediyordu. Bursa’dan Mustafakemalpaşa’ya kadar olan bölüm bizim sorumluluğumuzdaydı. Oradan sonra Balıkesir Barosu denetiminde, sonra Manisa ve İzmir Barosu denetiminde yürüyüş devam edecekti. YYürüyüş sırasında, insanların can güvenliği konusunda kaygı verici durumlar olabilir düşüncesiyle yürüyüş iptal edildi”  dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X