Avusturya Timsah gördü

Yeşil beyazlılar dün akşam saatlerinde Windischgarsten Kasabası’na vardı ve ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Avusturya Timsah gördü

Bursaspor’un Avusturya kampı dün start aldı. Atatürk Havaalanından 16.30 uçağıyla Sarzlburg’a giden yeşil beyazlılar, akşam saatlerinde Windischgarsten Kasabası’na ulaştı. 

Dilly Resort Otel’e yerleşen ayağının tozuyla ilk idmanını gerçekleştirdi. Yeşil beyazlı oyuncuların keyifli oluşu dikkatlerden kaçmazken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularına yakın ilgi gösterdi. 

İşte kamp kadrosu

Balasz Dzsudzsak, Tomas Sivok ve Tomas Necid pazartesi, Deniz Yılmaz ise cuma günü kampa katılacak. 

Dün Avusturya’ya ayak basan Bursaspor kafilesinde 25 futbolcu yer aldı. Balasz Dzsudzsak, Tomas Sivok ve Tomas Necid pazartesi, Deniz Yılmaz’ın ise cuma günü Avusturya’da olacağı belirtilirken kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor: 

‘Harun Tekin, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Ataberk Dadakdeniz, Erdem Özgenç, Serdar Kurtuluş,, Vieux Sane, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Aziz Eraltay, Emre Taşdemir, Bünyamin Kasal, Şamil Çinaz, Merter Yüce, Ricardo Faty, Bilal Kısa, Furkan Özçal, Cristobal Jorquera, Pablo Martin Batalla, Yonathan Del Valle, Sercan Yıldırım, Mert Örnek, Kubilay Kanatsızkuş, Sinan Bakış, İsmail Can Çavuşluk, ‘. 

4 maç var

Bursaspor 31 Temmuz’a kadar sürecek olan Avusturya kampında 4 hazırlık maçı oynayacak. İlk olarak yarın TSİ ile 19.00’da Çek Ligi takımlarından Mlada Boleslav ile karşılaşacak olan yeşil beyazlılar ardından 25 Temmuz pazartesi günü 19.30’da Austria Salzburg, 27 Temmuz Çarşamba günü 20.00’de Vorwarts ve 30 Temmuz cumartesi günü ise 19.00’da Bundesliga ekiplerinden SV Darmstadt 98’le mücadele edecek. 

Balazs Dzsudzsak duruyor mu!

Dün öğle saatlerinde Atatürk Havaalanına gelen Bursaspor kafilesi ile havaalanın güvenliğini sağlayan polisler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Polislerin pasaport kontrolünden geçen medya mensuplarına “Balazs Dzsudzsak’ın durumu ne oldu? 

Hala takımda duruyor mu?’ demesi oyuncular arasında gülüşmelere neden oldu. 25 Temmuz’a kadar izinli olan Macar oyuncu için önceki gün Başkan Ali Ay, 2 milyon 500 bin Euro’luk bir teklif aldıklarını açıklamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X