Avusturya Timsah gördü

Yeşil beyazlılar 12 günlük kampın startını dün verdi. Hall In Trol’deki ilk antrenmanda Paul Le Guen rüzgarı esti.

Avusturya Timsah gördü

Bursaspor Avusturya Kampı’nın ilk antrenmanını dün sabah gerçekleştirdi.  Güneşli fakat bunaltmayan bir havada çalışan yeşil beyazlı oyuncuların moralinin yerinde olduğu gözlendi. Antrenmana düz koşuyla başlayan yeşil beyazlılar daha sonra pas çalışması yaptı. Yeşil beyazlı oyuncular kendileri için hazırlanan pas istasyonununda ardından taktik idmanı yaptı. 

Korner çalıştırdı

Paul Le Guen bu çalışmada oyuncularını sık sık uyardı. Fransız teknik adam, “Arkadaşlar topu hangi ayağınız iyiyse onunla kontrol edin ve pas verin. Diğer ayağınızla sağlıklı bir şekilde topu da kontrol edemiyorsunuz pas da atamıyorsunuz” diye uyardı. Paul Le Guen antrenman sonunda korner atışlarında oyuncularının nerede duracağı gösterdi. 

Sahaları beğendiler

Antrenman sahasına 5 dakikalık otobüs yolculuğuyla ulaşan yeşil beyazlılar, çalışma ortamından fazlasıyla memnun kaldı. Bursaspor Teknik direktörü Paul Le Guen ve ekibi kendilerine verilen 3 antrenman sahasının zeminin de güzel olması nedeniyle yetkilileri tebrik etti.

Aziz takıma katıldı

Avusturalya Milli Takımı’nda oynayan Bursaspor’un yıldız oyuncusu Aziz Beich dün takımın kampına katıldı. Gurbetçi oyuncu sakatlıktan yeni çıkan Ertuğrul Ersoy, Boban Jovic, Deniz Yılmaz ve Mert Örnek ile birlikte takımdan ayrı çalıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X