Avusturya’da oyuncu aranıyor

Başkan Ali Ay ve Paul Le Guen kampta kafa kafaya verdi transfere bakıyor… Emmanuel Badu için Udinese bu akşam kararını verecek. Yusuf Erdoğan’la yeniden temas kuran yönetim, oyuncu “Kiralık gelmem” dedi. Dzon Delarge yeniden gündemde.

Avusturya’da oyuncu aranıyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın Avusturya kampına katılmasıyla birlikte transfer için arayış hızlandı… Udinese’de forma giyen orta saha Emmanuel Badu’yla 800 bin Euro karşılğı el sıkışan yeşil beyazlılar, Udinese’nin bugün vereceği cevaba kitlendi. 

HEMEN ARADILAR

İtalyan kulübü kiralama bedeli olarak 1 milyon isterken, Bursaspor 500 bin Euro vermişti. Öte yandan, kanat oyuncusu için de arayışlar sürüyor.  Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan’ın, Beşiktaş’la anlaşamadığı haberini alan yönetim, hemen harekete geçti. 

BONSERVİSİMLE ALIN

Yönetici Hasan Parlakay, Yusuf’u arayarak bilgi aldı. Parlakay, yaptığı görüşmeyle ilgili, “Kendisiyle konuştum. Çok sıkılmış durumda. Bir an önce Trabzon’dan ayrılmak istiyor. Kiralamak istedik ama Yusuf bonservisiyle gelmek istiyor” diye konuştu.  

ALTERNATİF TUTUYORLAR

Dün kampta sürpriz bir isim daha ortaya çıktı; Osmanlısporlu Dzon Delarge. Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki Kongolu oyuncuya Paul Le Guen’in sıcak baktığı ancak daha iyi bir alternatif baktığı öğrenildi. Bu arada, scouting ekibinin önceki gün Romanya’da bir oyuncu izledi ancak olumlu rapor gelmediği bildirildi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X