Axa yatırıma devam edecek

Axa Sigorta CEO’su Guillaume Lejeune, Türkiye’de ve uluslararası alanda belirsizliklerin olduğu bir dönemi yaşadıklarını belirterek, “Bu tür zorlu dönemlerde kolay olan şey yatırımı durdurmaktır. Esas bugünlerde yatırıma devam etmenin önemi ortaya çıkıyor

Axa yatırıma devam edecek

ASLIHAN AYDIN

Axa Sigorta Marmara Bölge Müdürlüğü yeni yerine taşındı. Odunluk Bölgesi’nde R Plaza’da hizmete başlayan Axa Sigorta’nın açılışında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de hazır bulundu. Burada konuşan Axa Sigorta CEO’su Lejeune, Bursa’nın kendileri için çok önemli bir şehir olduğunu ve burada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bursa ekibinin çok deneyimli olduğunu ifade eden Lejuene, “Biz buradaki ekibimizin çalışmalarını iyileştirmek istedik. O yüzden bu yatırımı yaptık ve yeni bir lokasyona taşındık. Bursa Axa Sigorta’nın 9 bölgesinden biri ve 5’inci sırada bulunuyor. Ama 12 yılda en hızlı büyüyen 2’inci bölgemiz. Buradaki dinamizmi yatırım yaparak bir üst seviyeye taşıdık” diye konuştu.

 

ULUSLARARASI BELİRSİZLİK

 

Lejeune, zorlu bir ekonomik ortamda faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirerek, bu zorlu ortamın sadece Türkiye için geçerli olmadığını, uluslararası belirsizliklerin bulunduğu bir dönemi yaşadıklarını kaydetti. Uzun vadeli dönem üzerinden yatırımlarını planladıklarını işaret eden Lejeune, “Bu tür zorlu dönemlerde kolay olan şey yatırımı durdurmaktır. Esas bugünlerde yatırıma devam etmenin önemi ortaya çıkıyor. 2017 yılında en az 2016 kadar yatırım yapacağız. Hatta bunun üzerine de çıkabiliriz” ifadelerini kullandı.

ENFLASYON FİYATA YANSIYOR

Axa Sigorta CEO’su Guillaume Lejeune, sigorta fiyatları ile ilgili olarak da, sigortacılığın diğer sektörler gibi enflasyondan etkilendiğine dikkat çekti. Lejuene, ”Hasar maliyeti çok ciddi bir enflasyona tabiyken bizim müşterimize fiyatların aynı seviyede devam edebileceği veya aşağıya inebileceğini söylememiz doğru olmaz. Hasar maliyetine etki eden enflasyonun, fiyat olarak müşteriye de yansıtılması gerekiyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X