Ayakkabı hırsızı yakalandı: Hastalık kapmamak için koklayarak çaldım

Bursa’da bir camide cemaatin ikindi namazını kıldığı sırada ayakkabıları koklayarak çalan hırsız, yakalandı. Suriye uyruklu 23 yaşındaki Mahmoud Abdou olduğu öğrenilen hırsızın, “Hastalık kapmamak için koklayarak çaldım” diye ifade verdiği öğrenildi.

Ayakkabı hırsızı yakalandı: Hastalık kapmamak için koklayarak çaldım

Bülent Civanoğlu / OLAY

Yıldırım İlçesi’nde bulunan Erenler Camii’nde cemaat namaz kılarken içeri girerek dolaba bırakılan ayakkabıları tek tek kontrol eden hırsız daha sonra beğendiği ayakkabıyı kokladı.

Hırsız bu ayakkabıyı giyerek kaçarken, polis ekipleri titiz hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Yaşanan olayın ardından, Yıldırım Suç Önleme ev Araştırma Büro Amirliği’ne bağlı ekipleri, titiz hırsızın Suriye uyruklu 23 yaşındaki Mahmoud Abdou olduğunu tespit etti. Şüpheli şahıs, Yıldırım ilçesi Zümrütevler Mahallesi’nde ki evinde göz altına alındı.

Mahmoud Abdou’nun, “Hastalık kapmamak için koklayarak çaldım. Önce kokladım daha sonra ayağıma uyana kadar denedim. Kokmayanı giyerek kaçtım.” diye ifade verdiği öğrenildi.

Şüphelinin daha önceden de suç kaydı bulunduğu bildirilirken, adliyeye sevk edilen Abdou tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X