Ayakkabılarımı satsam sülaleme yeter

Ekranların güzel sunucusu Burcu Esmersoy, katıldığı bir söyleşide ayakkabılara olan düşkünlüğünü ilginç bir şekilde dile getirdi.

Ayakkabılarımı satsam sülaleme yeter

KAÇ ÇİFT OLDUĞUNU BİLMİYORUM

Burcu Esmersoy, Denizli’de katıldığı etkinlikte kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Etkinliğin sunucusu Yasemin Şefik’in ‘Türkiye’de topuklu ayakkabının en çok yakıştığı kadın’ olarak tanıttığı Esmersoy, kaç çift ayakkabısının olduğunu sorusuna, ‘Ayakkabıları çok seviyorum. Kaç çift olduğuna cevap veremem ama ileride satmak istersem sülaleme yeter’ dedi.

ONU ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN

Bir dizi projesinde yer almak isteyip istemediği de sorulan Burcu Esmersoy, ‘Yapımcıya sesleniyorum Kösem Sultan’da oynarım’ dedi. Bu arada beğendiği oyuncuları da açıklayan güzel sunucu, ‘Murat Boz’la yan yanayken çok iyi bir enerjimiz var. Murat’la bir sinema filminde yer alabilirim. Ayrıca oyuncu olarak Kerem Bursin’i beğeniyorum, Allah sahibine bağışlasın’ diye konuştu.

ŞİMDİ KAFASINI VURUYORDUR

Gençlik döneminde aşık olduğu bir arkadaşına mektup yazdığını ancak cevap dahi alamadığını söyleyen Burcu Esmersoy, ‘Her halde şimdi kafasını duvarlara vuruyordur’ şeklinde espri yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X