Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Ayaküstü dolandırıldı

İnternetten satışa çıkardığı Iphone 6 marka telefonunu 2 bin 250 liraya elden ayaküstü satan kişi, paraların sahte olduğunu bankamatiğe yatırmak isterken anladı.

İnternetten satışa çıkardığı Iphone 6 marka telefonunu 2 bin 250

Edinilen bilgiye göre, T.İ. isimli şahıs, Iphone 6 marka cep telefonunu internet sitesi üzerinden satışa çıkardı. 

Telefona müşteri olan bir kişi ile telefonda görüşen İ.T., bulunduğu mahalleye gelen tanımadığı şahsa 2 bin 250 lira karşılığında telefonunu sattı. Aldığı yüklü miktarda parayı bankaya yatırmak isteyen İ.T., ATM’ye gittiğinde ise bankamatiğin paraları kabul etmediğini gördü. 

Paraların sahte olduğunu anlayan şahıs, bir markete de giderek kontrol ettirdiği paraların sahte olduğuna emin oldu. Ayaküstü dolandırılan İ.T., durumu polis ekiplerine haber verdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!