Ayçiçek rekolte beyannamesi için son iki gün

Ayçiçeği rekolte beyannamesi döneminin 15 Temmuz’da sona ereceği bildirildi.

Ayçiçek rekolte beyannamesi için son iki gün

SADULLAH ORGAN

Ortakların ayçiçeği ürünlerine ait rekolte beyannamelerinin verilmesine 15 Mayıs 2015 tarihinde başlandığını ifade eden İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin beyannamelerin en son 15 Temmuz 2015 tarihine kadar verilebileceğini belirtti.

Başkan Girgin ‘Rekolte beyannamesi alımında öncelikle yeni tarihli ÇKS belgeleri kabul edilirken, ÇKS belgesi ibrazı mümkün olmayan durumlarda güncel Çiftçilik Belgesi ibrazı istenecek, ÇKS belgesi veya Çiftçilik Belgesi’nde yer alan ekim alanları ile fiili ekim alanları arasında fark olması durumunda ise farklılıklar için Muhtarlıklardan onaylı belge istenecektir’ dedi.

Girgin rekolte beyanname bilgileri sayesinde planlamanın sağlıklı bir şekilde yapılarak, ürününün seri bir şekilde alımının yapılabildiğini de hatırlatarak, ortakların beyanname konusunda titiz davranmmaları gerektiğini bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X