Aydın, Anayasa değişikliğini değerlendirdi

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Anayasa değişikliğiyle ilgili referandum çerçevesinde Büyükorhan ve Orhaneli’ni ziyaret etti.

Aydın, Anayasa değişikliğini değerlendirdi

Halkla buluşup, esnafı, kahvehaneleri, vatandaşları ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Türkiye’nin aydınlık geleceği için ‘Hayır’ denmesi gerektiğini söyledi. 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erkan Aydın, 17 Nisan’da işsizliğin biteceği, doların düşeceği, terörün biteceği ve herkesin dört dörtlük bir hayata başlayacakmış gibi algı yaratıldığını ifade etti.

16 Nisan’da 80 milyonun Cumhuriyetin tamam mı, devam mı sınavı vereceğini kaydeden Aydın, 16 Nisan’da kimsenin neden sınava gireceğini bilmediğini söyledi. Aydın, “Bu yetkiller ülkenin bölümesini isteyen birinin eline geçerse ne yapacağız? Bunun olmayacağının garantisi var mı?” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Cumhurbaşkanı yardımcılarının sayısı belli değil, nitelikleri belli değil, en önemlisi seçilmiş değil. Biz bir kişiyi seçeceğiz, o kişi herkesi  seçecek. Neden bu kadar yetkiyi bir kişiye vereceğiz? Bu yetki Kemal Kılıçdaroğlu’na da verilse, biz karşıyız” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X