Aydın Nilüfer’de vatandaşla buluştu

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde, TBMM’deki tüm siyasi partilerin milletvekilleri için hazırlanan makam odaları, yeni dönemin milletvekilleri ile vatandaşları biraraya getirmeye başladı.

Aydın Nilüfer’de vatandaşla buluştu

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Nilüfer Belediyesi, geçtiğimiz yıl Halk Evi’nde başlattığı milletvekili vatandaş buluşmalarına bu yıl yeni milletvekilleriyle devam ediyor. Mecliste grubu bulunan 4 siyasi parti için açılan oda ve sekterlerle milletvekillerini vatandaşlarla buluşturan Nilüfer Belediyesi’nin bu dönemki ilk konuğu CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın oldu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Türkiye’de pek de örneği olmayan bir proje. Sadece CHP değil, diğer partilerin milletvekillerine de açık olmasıyla gerçekten vatandaşa hizmet odaklı olması oldukça önemli ve sadece siyaset düşünmeyerek yapılmış olmasının da bunun en büyük göstergesi. Bu dönem burada ilk buluşma bize nasip oldu. Halkımızın görüşlerini Bursa’ya gelip gittiğimiz zamanlarda halkın evinde, bu demokrasi ortamında alıp daha sonra da onlarla ilgili elimizden ne geliyorsa çözüm anlamında uğraşacağız” diye konuştu. 

DÖRT PARTİ İÇİN DE ODA VAR

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, milletvekilleri ile vatandaşların halkla buluşabileceği Halk Evi’nde bu dönem CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ile başladığını belirterek, “İnanıyorum ki sadece CHP milletvekilleri değil aynı zamanda MHP, AK Parti ve HDP milletvekilleri de dahil olmak üzere burada kendilerine ayrılan odalarda vatandaşlarımızla, Nilüferlilerle, Bursalılarla bir araya gelerek hem onların sorunlarını dinlemelerini aynı zamanda da öneri ya da şikayetlerini almalarını bunları yüce parlamentoda dile getirmelerini, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projeler üretmelerini arzu ediyoruz” diye konuştu.

Uygulamadan memnun olan vatandaşlar, milletvekillerine sorunlarını ve isteklerini bu uygulama sayesinde rahatlıkla anlattıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X