Aydın Orhaneli yolunu sordu

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Geçici Bütçe görüşmelerinde Orhaneli karayolunun akıbetini sordu.

Aydın Orhaneli yolunu sordu

Aydın’ın sorusunu yanıtlayan Maliye Bakanı Naci Ağbal, yolun geçici bütçede yer almadığını açıkladı.

TBMM Genel Kurulu’nda Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan ilçelerini Bursa’ya bağlayan karayolunun akıbetini soran CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, konuyu geçici bütçe görüşmelerinde gündeme getirdi. Yol yapımı nedeniyle yöre halkının özellikle kış aylarında büyük tehlike yaşadığını ifade eden Aydın Maliye Bakanı Naci Ağbal’a, ne zaman bitirileceğini ve yolun bitirilmesi için Geçici Bütçe’de yer ayrılıp ayrılmadığını sordu. 

Erkan Aydın’ın sorusunu yanıtlayan Maliye Bakanı Naci Ağbal ise dört dağ ilçesini Bursa’ya bağlayan karayolu için bütçede ödenek öngörülmediğini bildirdi. Ağbal ‘Bursa’da bir yol yapımıyla ilgili olarak ödenek ayrılacak mıdır?’ sorusuna da, ‘geçici bütçe değil, esas bütçe görüşmelerinde bunu değerlendireceğiz’ yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X