Aydın ve Ozan’dan yeni sezon değerlendirmesi

Bursaspor’un tecrübeli futbolcuları Ozan İpek ile Aydın Karabulut yeni sezonu değerlendirdi.

Aydın ve Ozan’dan yeni sezon değerlendirmesi

Yeşil-beyazlı takımda sabah saatlerinde yapılan antrenmanın ardından Ozan İpek ve Aydın Karabulut, Özlüce Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Ertuğrul Sağlam’ın göreve gelmesine en çok sevinen isimlerin başında geldiğini açıkladı. İpek, sezon öncesi hazırlıkları hakkında, “Bildiğiniz üzere 3 gündür çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Ertuğrul hocayla birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Geçen yıllardan Ertuğrul hocanın çalışma temposunu biliyoruz. Biz futbolcular için zor. Ama çok önemli çalışmaların olduğu bir dönemdeyiz. Amacımız sezona en iyi şekilde girebilmek” dedi.

OZAN: “ERTUĞRUL HOCA BENİM NE YAPABİLECEĞİMİ BİLİYOR”

Geçen yıl geçirdiği sakatlıklar ile şansız bir sezon geçirdiğini belirten Ozan, “Oynadığım bir maçta burnum kırıldı, birinde ise dizimden sakatlandım. Daha sonra toparlanma sürecim oldu. O dönemde takımın performansı da çok iyi gitti ve kadroya girmekte zorlandım. Şenol hocada beni oynatmamakta haklıydı. Yeni sezonda Ertuğrul hocanın yeniden Bursaspor’a gelmesine en çok sevinen kişilerin başında geliyorumdur. Çünkü beni en iyi tanıyan ve neler yapabileceğimi en iyi bilen kişi. Çok sevindim. Umarım yeni sezonda eskiden yaşamış olduğumuz başarıları yakalarız” diye konuştu.

AYDIN: “SÜPER KUPA FİNALİNE KADAR EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ”

Geçtiğimiz sezonu Medicana Sivasspor’da kiralık olarak geçiren Aydın Karabulut ise yeni sezonda forma giyebilmek için çok çalışacağını belirtti. Yoğun bir tempoda çalışmalara başladıklarını belirten Aydın, “Ağustos ayının 8’inde Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa finaline kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Performansımı en üst noktaya çıkarmak ve taraftarlarımızı mahcup etmemek için çok çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Ayrıca yetenekli futbolcu geçen sezon yaşanan olaylarla alakalı konuşmak istemediğini de dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X