Aydınlıoğlu’nun Balya Ziyareti

Balıkesir’in Balya ilçesinde, ilçe ziyaretlerine devam eden AK Partili Milletvekili Ali Aydınlıoğlu MHP’li Belediye Başkanı Osman Kılıç’ı ziyaret ett…

Aydınlıoğlu’nun Balya Ziyareti

Balıkesir’in Balya ilçesinde, ilçe ziyaretlerine devam eden AK Partili Milletvekili Ali Aydınlıoğlu MHP’li Belediye Başkanı Osman Kılıç’ı ziyaret etti. Aydınloğlu’nu makamında kabul eden Kılıç, bazı isteklerde bulundu. Başkan Osman Kılıç’ın çalışmalarını yakından izlediğini anlatan Milletvekili Adayı Ali Aydınlıoğlu,” Çalışmalarınızı yakinen izliyorum belediye başkanları arasında ayrı bir çalışma stiliniz ve bitmeyen heyecanınız birçok arkadaş tarafından örnek alınıyor. Aynı bölgenin insanları olarak Balya’nın gelişmesi bizi de ilgilendiriyor. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi. Başkan Osman Kılıç da, Aydınlıoğlu’na daha verdiği sözü hatırlatarak,” Balya Belediye spor kendi grubunda namaglup şampiyon oldu. Sizde mevcut stad için iyileştirme sözü vermiştiniz. Bunun yanı sıra Balya’nın önünü açacak TOKİ konusunda da yardımınız gerekmektedir” dedi. Bunun üzerine hemen cep telefonuna sarılan Ali Aydınlıoğlu, gerekli yerleri telefonla arayarak bir dizi ricalarda bulundu. Olumlu yanıt aldığını müjdeleyen Aydınlıoğlu Balya spor’un önümüzdeki sezon kendi evinde oynayacağı maçlar için stad’ın iyileştirileceğine bunun yanı sıra Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ)’nin bir an evvel Balya için program yapmalarını rica etti. Belediye Başkanı Osman Kılıç Balya’da konut ihtiyacının hat safhada olduğunu belirterek” TOKİ Balya’da harekete geçtiği an Balya için aranan kan bulunmuş olacaktır. Özel şirketler tarafından işletilen kurşun madenleri ve buradaki personel için barınma ihtiyacı çözülmüş olacak. Böylelikle Balya nüfusu artıp ekonomisi de canlanacaktır” dedi. Başkan Kılıç, girişimleri nedeniyle Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’na teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X