Aygüler’den Salman’a ziyaret

Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (BİDOSB) Başkanı Rıfat Aygüler, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarını anlattı.

Aygüler’den Salman’a ziyaret

Salman, buradaki konuşmasında Bursa’da çalışan, üreten, şehrine katkı koymak için çabalayan her kesimden insanın yanında olduklarını söyledi. BİDOSB’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Salman, Bursa’nın Türkiye’nin en önemli illerinden biri olduğunu kaydetti. Salman, Bursa’ya, Türkiye’ye destek vermek adına her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarının altını çizdi. BİDOSB Başkanı Rıfat Aygüler de, deri ve deri ürünleri imalatı alanında Bursa’nın önemine vurgu yaptı. Bursa’nın Türkiye’de ve bölgesinde ana merkez olmaya aday olduğunu dile getiren Aygüler, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bu hedefe ulaşmak için kollarımızı sıvadık ve kısa zamanda çok önemli bir mesafeler kat ettik. İlk olarak bölgemizin yıllardır çözülemeyen yapısal sorunlarını çözerek, OSB’mizi gündem yaratan, konuşulan bir yer yaptık. Önümüzde daha çok iş var” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X